Златната Християна Тодорова разплака мрежата: Изповедта й ще ви хване за сърцето! (виж тук)

Златната Християна Тодорова разплака мрежата: Изповедта й ще ви хване за сърцето! (виж тук)
Гласувайте за статията

Християна Тодорова е в Пуерто Рико, където обучава тамошните гимнастички!

Златното момиче Християна Тодорова просълзи хиляди в мрежата с поста си. Чаровницата от месеци е в Пуерто Рико, откъдето я поканиха да тренира тамошните художествени гимнастички. Вместо да се хвали със селфита и фамозни гледки обаче, Хриси написа следното:

Християна Тодорова

Златната Християна Тодорова иска у дома в България

„Къде ли не бях ? Какво ли не видях ? Цял свят обиколих и едно ще ви кажа… Без значение е в коя точка на света се намирам. Без значение е колко е красиво и различно.

Без значение е всичко след време, когато красотата избледнее и топлината се превърне в студ, който нахлува в мен… Защото съм далеч от своя дом. Без значение е, защото вкъщи са очите, които искаш да видиш и ръцете, които искаш да хванеш.

Без значение е, защото знаеш, че там някъде, някой те чака с притихнало сърце. Без значение е, защото никоя красота на света не може да замени нейната красота. Красотата на родната земя.

И никой не може да ти отнеме онова чувство, когато се върнеш и отново стъпиш на нея. Без значение е, защото и най-далечното и най-мечтаното място не е по-хубаво от изморената от чакане прегръдка на мама и татко.

Без значение е всичко, защото твоят дом е там, където си оставил сърцето си. А аз моето го оставих вкъщи… България!“, разтърси мрежата с думите си сладката Християна Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар