Гринго удари джакпота: Виж каква е зестрата на Софи Маринова! (не е за вярване)

Гринго удари джакпота: Виж каква е зестрата на Софи Маринова! (не е за вярване)
Гласувайте за статията

Мъжът на Софи Маринова намаза яко покрай сватбата им!

С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си със Софи Маринова. Събитието е на 24 март. Родителите на ромската изпълнителка са се бръкнали дебело за задължителната зестра, която получава младоженецът.

Софи Маринова

Гринго на Софи Маринова се уреди до живот

Майката и таткото на Софка харесват много зет си. Те решават да дарят на Гринго сериозна сума, както си му е редът.

Парите родителите на Маринова събират цял живот за този ден. Ромската перла се грижи добре за семейството си и майката и таткото на Софка всеки месец успяват да заделят по някой лев.

След като Гринго и Софи подписват в гражданското, родителите на изпълнителката Марин и Мария са дали крупната сума на зет си. С парите новоизлюпеното семейство ще покрие по-голяма част от разходите по сватбата.

Семейството на Гринго също дава начален тласък на новото семейство. Родителите на Тодор Давидов, както е името на мачото, обсипват снаха си със злато и пари. Софи вече е готова с всичко за големия ден.

Младото семейство очаква повече от 400 души на сватбата. Певицата кани всичките си колежки и приятелки от бранша. Софи и Гринго ще изкарат медения си месец в Америка.

Изпълнителката на редица хитове е заета и няма време за пътувания до екзотични дестинации. Затова тя решава да вземе любимия със себе си в САЩ през май, пише вестник „България Днес“.

Софка ще прави турне зад океана в разгара на пролетта. Изпълнителката ще вземе най-близките си хора – Гринго и сина й Лоренцо – с нея. Освен Щатите ромската перла и семейството й ще посети и Канада.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар