Шеф Андре Токев разкри перфектен режим за отслабване! (виж тук)

Шеф Андре Токев разкри перфектен режим за отслабване! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андре Токев разкри как се храни, за да поддържа тялото и фигурата си!

Само седмица преди големия старт на шоуто на добрия вкус в кухнята на MasterChef тоталният авторитет Chef Андре Токев разкри пред зрителите на bTV какво обича да готви за семейството си и с каква храна започва денят му.

Андре Токев

Андре Токев от Мастършеф не пропуска джинджифила

Екипът на „Тази събота и неделя“ установи, че там ухае на джинджифилов чай, а закуската е овесени ядки.

„Това е моята закуска, която от години съм си изградил. Джинджифилът ми помага за кръвообращението и ме буди сутрин.

На мен ми дава тонус и е много лесно. Изискват се само няколко минути да приготвя тази напитка, която ме ободрява“, разкрива Андре Токев.

Винаги в чашата слага и пресен лимонов сок. „Овесените ядки спомагат на ставите и на мускулатурата да остане гъвкава, което е много добре и мога да ходя спокойно на фитнес или да спортувам. Аз ги комбинирам и с малко банани, които ми дават магнезий, което пак е за мускулатурата“, допълва Токев.

Рецептата му напомня за детските години, в които майка му я е приготвяла за него. Той признава, че винаги се е хранил разнообразно, заради живота си в България и Германия. Още от ранна възраст събирането около масата е било ритуал, качен на пиедестал.

Така е и днес, когато закуската със съпругата му е важен елемент от денят му. Chef Токев сподели пред зрителите на bTV, че в началото на връзката им често са се глезили с вкуснотийки в леглото, но днес са по-практични и се възползват от комфорта на семейната кухня.

В стремежа си да се хранят балансирано, те не се лишават от деликатеси като патешки дроб, сирена и вино, но на следващия ден компенсират с плодове, зеленчуци и чай. Андре призна, че в семейството му никога те е имало елемент на кулинарно съревнование, а напротив.

Жена му се справя чудесно с нелеки предизвикателства бързо и вкусно, а едни от най-забавните моменти са, когато заедно с децата приготвят семейната трапеза, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар