Щуро парти и звездни гости на рождения ден на Георги Георгиев – Готи!

Щуро парти и звездни гости на рождения ден на Георги Георгиев – Готи!
Гласувайте за статията

Рожденикът Готи посрещна куп звездни гости!

С щуро парти посрещна рождения си ден председателят на партията „Българско национално обединение“ Георги Георгиев – Готи. За празника си той резервира култова кръчма в битов стил, а гостите не спряха да се нижат с часове.

Представители на политическия, бизнес и светски елит у нас дойдоха да поздравят Готи. Да му пожелаят здраве и от всичко по много (само от доброто, разбира се)… А той ги посрещна край отрупани с отбрани питиета и храни маси.

Самият Радо Шишарката изви глас за рожденика и гостите като по някое време подаде микрофона на Готи. Приятелите на Георгиев го изненадаха с шармантна торта – със снимка от скандалния клип „Правиш ме крейзи“.

Припомняме, че в края на ноември миналата година именно снимките на въпросното видео сащисаха столичани край катедралния храм „Св. Александър Невски“.

Тогава, посред бял ден и само по бели жартиери, Мис Плеймейт Жанета Осипова се омъжи за Готи. Сподели го и в мрежата… „Не смятах да го обявявам публично, но вече е факт! Аз съм Госпожа…“, разбуни духовете блондито.

В крайна сметка се оказа, че цялата патардия е била част от снимките към видеоклипа на Готи. Който навъртя още една година от живота си и посрещна новата с наздравици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар