Бомба: Виж луксозното жилище, което мъжът на Гери Малкоданска й подари за Свети Валентин!

Бомба: Виж луксозното жилище, което мъжът на Гери Малкоданска й подари за Свети Валентин!
Гласувайте за статията

Гери Малкоданска получи невероятно луксозно жилище от мъжа си Алекс Ковачев!

Луксозен апартамент в престижен столичен квартал е подарил на Гери Малкоданска мъжът й Алекс Ковачев. Това е най-големият му подарък към нея след раждането на първоводния им син Лео.

Гери Малкоданска

Алекс Ковачев купи уникално жилище за Гери Малкоданска и сина им

Жилището е на името на синоптичката, a интериорният дизайнер я е изненадал навръх Свети Валентин, пише вестник „Галерия“.

Гери сама се похвали в социалната мрежа, че Ковачев е инвестирал в сградата. Малкоданска рекламира кооперацията като „Стилния градски дом“, публикувайки и галерия от снимки на луксозната сграда. Разбира се, синоптичката пропусна да спомене за подаръка от Ковачев.

Бизнесменът очаквал 100 процента възвращаемост на инвестицията си заради добрия район и в същото време – достъпните цени на апартаментите.

Жилището на Малкоданска е малко – едва 60 квадрата, но пък разполага с просторно покривно пространство с градина-дневна под открито небе.

Синоптичката засега не желаела да живеят там и смятала след време да прехвърли имота на сина си от Алекс – Лео Ковачев.

Припомняме, че Алекс Ковачев е голямата любов на синоптичката – както самата тя неведнъж е признавала. Преди него Гери имаше доста дълга връзка със сина на Ахмед Доган – Демир Доган, но всичко приключи доста странно.

Днес тя е щастлива семейна жена, но не пропусна да се върне на работа в Нова телевизия още месеци след раждането на бебето.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар