Гаджето на Джулиана Гани навръх рождения й ден: Не се променяй, ти си безценна!

Гаджето на Джулиана Гани навръх рождения й ден: Не се променяй, ти си безценна!
Гласувайте за статията

Илиян Найденов честити подобаващо рождения ден на Джулиана Гани!

Днес Джулиана Гани навършва 28 г. и гаджето й Илиян Найденов не пропусна да й честити публично, както обича по принцип. Двамата са заедно от по-малко от година, но поставят цялата си връзка пред цяла България.

Джулиана Гани и Илиян Найденов

Джулиана Гани и Илиян Найденов днес ще купонясват здраво

„Любима моя! Ангел мой!
Днес не е просто поредния прекрасен ден, в който се събуждам до най-красивата жена! Днес е първият ти рожден ден, който мога да посрещна заедно с теб! Щастлив съм и ти благодаря за тази чест! Щастлив съм, че от теб научих много! Ти от мен също, надявам се!
Благодаря ти, че ме научи на толкова неща за толкова кратко време! Благодаря ти за всичко, което направи за да се чувствам уверен и обичан мъж! Дано да съм го заслужил! Обещавам ти, че винаги ще отвръщам с поне двойно на това!
Последно искам да ти кажа, че се гордея с теб, любов моя! Гордея се с това, което носиш в сърцето и душата си! Не го казвам защото си моя жена, а защото ти се възхищавам искрено! Вече не познавам добри хора като теб! Никога не се променяй, защото си безценна! ❤️🙏“ – написа Илиян на Фейсбук стената на Джули.

Неговият подарък към нея е пиано с осем октави. Силиконката има музикално образование и сега има добра причина да си го припомни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар