Създателят на соковете BBB Пламен Минчев почина!

Създателят на соковете BBB Пламен Минчев почина!
Гласувайте за статията

Пламен Минчев, виден бизнесмен, си отиде от този свят внезапно!

Тъжна вест споходи всички близки и приятели на създателя на марката сокове BBB Пламен Минчев. Причината за смъртта най-вероятно е инсулт, но се работи и по версията за инфаркт.

Пламен Минчев

Видният бизнесмен Пламен Минчев почина

Голямата трагедия се е разиграла в курорта „Боровец“, когато бизнесменът е карал ски. Случилото се е било напълно неочаквано и затова е стъписало всичките му познати.

Пламен Минчев навлиза в частния бизнес като вносител, след което печели доверието на гиганта „ТетраПак“ и започва собствено производство на сокове в София и на прясно мляко в Ботевград.

Минчев от работа никога не се е плашил. В един период от време е президент на „BBB груп“, директор на „Лайнс“ ООД и председател на бизнесклуб „Възраждане“. Бил е още президент на Българската федерация по подводен риболов и тази по тенис. Заклет колекционер на корали и риби.

Пламен Минчев завършва висшето си образование в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1982 г. След това за известено време работи в предаването „Всяка неделя“ по БНТ.

Впоследствие Минчев се отдалечава от журналистиката и става предприемач. Той обаче винаги е твърдял, че журналистите играят много важна роля в една държава и ги е подкрепял.

Мир на праха му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар