Моника Валериева към съдията: Интересно ми е как Люси ме нарече проститутка, а това за Вас не е обида!

Моника Валериева към съдията: Интересно ми е как Люси ме нарече проститутка, а това за Вас не е обида!
Гласувайте за статията

Моника Валериева продължава да беснее от резултата от делото срещу Люси Иларионов!

„Добър ден ,съдия Веселка Йорданова!
Нямам Ваша снимка,иначе бих я прикачила на стената си,поне да разясним на хората,които ме следят как изглеждате! Знам че вече следите постовете ми и тъй като нямам личен контакт с Вас,ще се обърна от тук към Вас!
Аз и всички хора (повярвайте ми,оказаха се адски много),които ме подкрепят и са гледали този сезон на ВИП Брадър ,очакваме с нетърпение да ни предоставите писмено присъдата на Людмил Иларионов! С нетърпение очакваме след подадената от нас молба да ни я да предоставите за да я прикачим публично!
Страхотен интерес за нас е как Людмил Иларионов е оневинен,след като дори не е доказал твърдението си с едно,едничко доказателство.С един неподплатен факт!
И разбира се,човекът дори се е отказал да води свидетели,поне да се защити или да се опита да докаже думите си!
Интересно ни е да разберем,разтегливото Ви обяснение,как се случва това? Интересно ми е как,когато не се явяваше и носеше фалшиви медицински бележки,беше глобяван от съда!
Интересно ми е как,онова време го хванахте по мобилна клетка ,че не е болен а снима на Еди кой си грък,на Еди кое си езеро!
Интересно ми е как съда реагира на оранжавите дрехи с окови,и когато съдията нареди да ги свали ,той каза ,,Ще ги сваля няма проблем” ,но отдолу съм гол!:)Направи съда на цирк и беше отново глобен!
През дело беше с фотограф за да си прави ПР от това дело!
Интересно ми е как претендира като режисьор ,че всичко от Нова Медия Груп е монтирано и лично аз платих експертизата и се доказа ,че НЕ Е!
Интересно ми е как Светлана Гущерова преминава в кадър за секунда ,докато той ме клевети и Вие ,Веселка обяснявате ,че това се отнасяло за госпожа Гущерова!
А най-ми е интересно,когато Иларионов по-време на лайф предаване,заяви директно,не предположение,че аз съм проститутка,правя секс за пари,практикувам най-древната професия и т.н ,това за Вас не е обида и клевета,нито уронване на авторитета на едно момиче и последствията от това на семейството му,личният му живот и т.н
Веселка,интересен ми е как така ,адвокатът на Людмил ,който разпитваше моите свидетели,и държанието му беше арогантно към тях ,докато ги разпитва как си изкарвам парите,Веселка тогава съдията беше по-благосклонна ,след като мога да бъда проверена все пак!
Веселка ,минах на ,,ТИ” ,защото лекичко загубих респект към работата Ви и като жена разбира се!
Веселка,Вие сте били наясно,че в майка България всички имаме контакти,някой и финансови възможности ,повече може би и от оневинения!
Но кой по-дяволите се занимава с такова дело да се чуди как да го спечели,като то е ясно и има неоспоримо доказателство!
Това не е дело за убийство за Бога!
Веселке,дай едно интервю,и с термини разтегливи ни обясни твоето решение,че ние сме недоволни не само от присъдата а и от чутото от ушите на адвокатката ми ,,Ами той си го бил мислил,за това го е казал,и си дойде подготвен да го снимат как е оневинен😂Веселке,започваш да ставаш нарицателно като Калинка,Гинка и т.н
С огромно уважение !
Няма да се представям ,знаете ме много добре!
И не се ядосвайте,аз съм подготвена на всякакъв вид проверки,доста съм удовлетворена от работата си,която за съжаление не е да ми плащат след удоволствие като полов акт!
Което не е грешно:)“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар