Петя Буюклиева преди „Капките“: Защо за Йорданка Христова може, а за мен – не?

Петя Буюклиева преди „Капките“: Защо за Йорданка Христова може, а за мен – не?
1 (20%) 1 vote

Петя Буюклиева се има за звезда от ранга на Йорданка Христова и Маргарита Хранова, но отношението на Маги Халваджиян към нея не е същото!

Петя Буюклиеав ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „Като две капки вода“. Естрадната звезда склонила да изгрее в шоуто срещу хонорар от 30 000 лева.

Петя Буюклиева

Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят в „Капките“

Продуцентите на предаването за трета поредна година отправяли покана към Петя да се включи във формата. Досега тя отклонявала офертите, защото парите, които й предлагали, й се стрували обидно малко, а освен това считала, че щяла да се впише по-добре в компанията на журито, а не на обикновените участници, писа „Ретро“.

„Данчето Христова как журира?! Защо аз да не мога?!“, коментирала естрадната легенда.

След като обаче видяла, че шоуто си върви и без нея и кандидати за сцената му винаги има, Буюклиева отстъпила и се навила да подпише договор, но поискала да получи същия хонорар като на колежката си Марги Хранова, която се включи в миналогодишния сезон. Петя обаче със сигурност щяла да мъти водите на конкурентите си, за разлика от смирената Маргарита.

Червенокосата певица е известна с буйния си нрав и неведнъж е нажежавала атмосферата в тв ефира. В последното десетилетие тя почти няма концертни участия, за разлика от колегите си в естрадния бранш, които не спират да правят турнета у нас и в чужбина и се издържа предимно чрез риалити формати.

Има паметно участие в „Музикална академия“, където изпадна в криза на сцената, разплака се и започна да буйства заради това, че бе получила най-ниския вот. После влезе и в „Биг Брадър Ол Старс“, където влезе в остра конфронтация с Тодор Славков. По-късно се включи и в „Звездни стажанти“ и тогава скъса нервите на по-младата си колежка Рут Колева и скандалната тв водеща Албена Вулева, с които едва не стигнаха до физическа саморазправа.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар