Изгнила съдебна система! Моника Валериева го доказа с делото срещу Люси Иларионов! (Вижте реакциите на хората)

Изгнила съдебна система! Моника Валериева го доказа с делото срещу Люси Иларионов! (Вижте реакциите на хората)
Гласувайте за статията

Вчера излезе решението на съда на първа инстанция по делото Моника Валериева срещу Люси Иларионов. Вестта оповести именно моделката в социалните мрежи, като изказа колко е възмутена от институцията и от казусния изход, а именно – режисьорът е оневинен, без да представи свидетели и солидни доказателства, които да потвърдят думите му – че Моника е платено момиче на повикване. Когато адвокатката на Валериева иска да бъде обосновано защо той печели, съдия Веселка Йорданова отсича, че „той не е клеветил, а така си е помислил“.

Постът на Моника Валериева намери място в официалните й профили в Инстаграм и Фейсбук. И чрез него откри доста хора, които я подкрепят и които потвърждават думите й, че съдебната ни система е изгнила.

Моника Валериева

Моника Валериева ще си търси правата докрай!

Иван Василев пише, че неслучайно в ЕС наричат българския съд „гнила ябълка“. „То от наш съд да получиш справедливост за съжаление е утопия“, добавя потребителят. Коментарът „Няма такава държава“ се среща най-често под публикацията й.

Други съветват Моника, че трябва да продължи да се бори, каквото е и нейното решение, независимо какво ще й струва. „Рано или късно истината ще излезе наяве! Особено когато е казана публично в ефир! Няма как да се покрие такова публично достояние! Не се отказвай, с теб сме!“, окуражава я Вяра.

„Типично за правосъдието ни в България,виновния излиза невинен,а невинния виновен затова ,че си търси правата !Наистина няма такава държава,аз и затова лично не се занимавам да съдя никого,просто защото знам ,какъв ще е крайна резултат и той няма да е в моя полза!Скъпа,Мони не се отказвай ,никой няма право да говори и съди хората ,още повече да клевети някой ,без да има доказателства и факти затова и то в национален ефир ,това е безобразие ! Уважавам такива хора като теб борбени и силни и смятам,че ти трябва да си един пример ,за всички българи как да се защитим и отстояваме позициите си и да се борим с неправдата!“, твърди друга коментаторка.

„Съдебната система работи с факти не с предположения и помисли! Срам! Корупцията в България е над всичко! Освен ако тази съдийка не работи с факти, а по лични симпатии. Може да не те харесва и да има същото мнение. Което е супер нелепо и непрофесионално!“, написа Видиан.

„БРАВО, Мони! Чудесно е, че използваш своята популярност, за да покажеш корумпираната ни съдебна система! Резултатът от делото звучи меко казано абсурден. Хората трябва да се научат да мислят преди да говорят!“, коментират още.

„Тази съдийка знае ли какво е казала, що за абсурдни оправдания. Много от нас си мислят мн. неща, но си остават в главите ни. Този човек изрича нещо на глас и е оправдан. Това ако не е клевета, какво е? Защо нищо не става по-нормалния начин. Без свидетели да спечели дело. В най-слабата държава, за която се сети човек, това дело за един месец щеше да бъде приключено в твоя полза“, заключва Светлин.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар