Моника Валериева „поздрави“ съдията по делото с Люси със скандална песен на Ани Хоанг! (ВИДЕО)

Моника Валериева „поздрави“ съдията по делото с Люси със скандална песен на Ани Хоанг! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Моника Валериева не спира с нападките срещу съдия Веселка Йорданова!

Плеймейтката Моника Валериева продължава да беснее във Фейсбук заради загубеното на първа инстанция дело срещу Люси Иларионов. Тя го съди за обида и клевета, тъй като той я определи за проститутка.

Моника Валериева

Моника Валериева осмя Веселка Йорданова

На главния прицел на Мони е съдия Веселка Йорданова. Именно последната оправда режисьора, въпреки че няма аргументи за това.

В социалната мрежа Валериева не спира да иронизира и напада остро съдията. В един от постовете си тя я „поздравява“ със скандалната песен на Ани Хоанг, посветена именно на Моника, видя Kliuki.bg.

„Веселка Йорданова,съдия,понеже Вие не работите с доказателства и с факти Ви поздравявам с тази песен,която е посветена на Моника Люински!
Или Моника Селеш или която и да е Моника,но Вие знаете ,че тя не е за мен.Тя беше създадена след ВИП Брадър и след повдигнатото от мен дело.Това е съвпадение на имена Веселке…ма къде се губиш госпожа??????? И вашите колеги ,на втора инстанция ,дето ще разглеждат решението Ви,дали ще са афектирани защото се държите като свински черва ,само ще ми направят услуга ако Ви подкрепят.Хората знаят,влече си ме чужбина.Някак си повече ще им се доверя.Хайде Веселке ,насладете се на този хит,те така си мислят ,те не обиждат,те не клеветят,те не уронват ничии престиж!
Веселке,абе всички ли сте с такива имена в системата ,малко е нелепичкооо.Веселка,Гинка,Калинка,има нещо тук 😂😂😂😂😂😂Айде де Весе ,дай едно интервю,моля те!“ – написа Мони, без редакторска намеса.

Ето я и самата песен!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар