Котката милионер

Котката милионер
Гласувайте за статията

Котката милионер, това е котка, която определено е имала късмет в този живот. Да, тя получава всички нужни и ненужни глезотии, които котка може да има. Мнозина, вероятно се досещат вече, че говорим за любимката на Карл Лагерфелд.

Виржини Виар.

Той е с немски корени, но става популярен във Франция и там пребивава постоянно. Познат ни като творчески директор на бранда „Шанел“ вече повече от 30 години. Постът ще се наследи от най-близкия му колега – Виржини Виар. Но пък близо 200 милиона долара и още множество имоти ще останат без пряк наследник, какъвто Карл нямаше. Той не остави биологични наследници. Но пък в последните му години, най-скъпа му бе домашната котка Шупен.

 

 

 

 

 

 

 

мода, стил И макар да е трудно да се спазва волята на една котка редица световни агенции коментират, че едва ли модния гении е пропуснал да упомене в  наследството си кой да поеме гривите за най-скъпото му – котката. За да й се осигури комфортен дом дизайнерът е подсигурил солидни суми, затова на новия настойник на популярната котка ще му бъде изключително лесно.

Педполага се, че и  Хъдсън Крьонинг, на който Лагерфелд е кръстник ще има дял в солидното богатство на модния стилист. Момчето е едва на 11, но както се цитира и от изданията Daily Mail и News.bg, то ни е познато понеже често има роля и в модните ревюта на Chanel.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар