Една топ манекенка към обикновените жени

Една топ манекенка към обикновените жени
Гласувайте за статията

Една топ манекенка с призив към обикновените жени, с обяснение защо никоя жена не е задължително да бъде с дрехите, тялото и походката на топ модел и въпреки това всяка е хубава, са думи на модела Джиджи Хадид.

Именно манекенката Джиджи Хадид както цитират и в изданието Една.бг, изказва мнение, че често среща и познава много прекрасни дами, които гледайки едно списание или дефиле с топ модели, примерно като нея на Виктория Сикрет се тормозят как да бъдат като тях.

Топ манекенката ги съветва, да не бъдат като моделите, та ние това работим, споделя Хадид, трябва да сме в перфектна форма, не правим друго.

Според споделеното в публикации от пресата, по думите на известната Джиджи Хадид е добре да се отбележи, че зад всяка невероятна красавица стоят дизайнери, грим, прическа, диетолози, фитнес инструктори и естествено фотографите, които могат да премахнат на снимка, всяко едно несъвършенство у един модел.

И ето защо зад бляскавата фасада има много тайни, които са непознати за обществото и все пак колкото и необикновени да ни изглеждат тези момичета с изваяни тела, блясък, сияйна кожа и стегнати форми, на тях това им е работата, те печелят пари. И затова е необходимо да са перфектни изцяло.

Манекенките за пример, Ангелите на Виктория Сиктерс. Едни от най-желаните жени

И ние от изданието „Клюки.Бг“ можем да се присъединим към мнението на Хадид, че красотата е най-вече в душата, но все пак ще споделим и подбрани кадри на снимки, обработени или не, с дами, които си заслужава да бъдат забелязани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар