Мира Добрева за училището: Вече има нещо много по-притеснително от „зубър“!

Мира Добрева за училището: Вече има нещо много по-притеснително от „зубър“!
Гласувайте за статията

Мира Добрева взе отношение относно българското образование!

Синът на Мира Добрева е във възраст, в която училището е изключително важно и за възпитанието му. Ето защо журналистката взе отношение за проблемите в класната стая, научи Kliuki.bg.

Мира Добрева

Мира Добрева засегна важни проблеми

„Ако тормозът в училище навремето беше да наречеш някого „зубър“ или да те спънат в коридора, днес той е мутирал в нещо много по-притеснително, наречено кибер насилие. И понеже интернет е навсякъде, тормозът няма ограничение във време и пространство.

Благодарим Ви, Антоанета Василева и Симона Вълева, че бяхте наши гости и дадохте ценни съвети как да се предпазим от он лайн тормоза.“ – написа Мира Добрева.

Тя засегна и един друг проблем на младите хора.

„Дошло е време за промяна! Дигитализация в класните стаи е неизбежна и колкото по-рано, толкова по-добре! Компютрите, таблетите и телефоните така или иначе са в ръцете на децата ни. Защо да не учат и посредством тях? Разбрах за инициативата “Образование 4.0” и я подкрепям изцяло, защото вярвам, че това е първата и така важна крачка за началото на нещо много важно за бъдещето на всички деца.

Вие какво мислите: могат ли новите технологии да се използват в класната стая?“ – пише още звездата от последния „ВИП Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар