Съсипаха я: Жана Бергендорф остана без участия, не я искат никъде! (виж тук)

Съсипаха я: Жана Бергендорф остана без участия, не я искат никъде! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф съвсем го закъса в кариерата!

Певицата Жана Бергендорф остана без участия. Откакто напусна „Вирджиния рекърдс” изпълнителката съвсем го закъса.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф закъса с участията

Тийн любимката миналата година претърпя страхотен провал на „Евровизия” с песента „Кости”, която не бе оценена подобаващо от журито. По същото време тя се раздели и със Саня Армутлиева.

Продуцентката скъса договорите с Жана, с мотива, че тя е най-талантливата изпълнителка, която е откривала в риалити формат, но също така и най-немотивираната и трудна за работа звезда.

Постоянните изцепки на Жана, както и леката катастрофа, която предизвика заради употреба на наркотични вещества, доведоха до там, че певицата остана без музикална компания и продуцент зад себе си.

А напоследък и без участия, поради което й се налага да разчита на финансовата подкрепа на бившия си мъж Стефан Бергендорф, който се грижи за 8-годишния им син Лео, живеещ с майка си в София.

Изпълнителката междувременно прави всичко, за да се доближи отново до бившата си издателка Саня Армутлиева. Под сурдинка шушукат в музикалните среди, че се надява отново да се върне при нея на работа, пише вестник „България днес“.

„Талантът й е безспорен, но чепатият характер и липсата на мобилизация при нея са от решаващо значение”, каза Саня преди време по адрес на Жана. Очаквано, след прекратяване на договора с „Вирджиния” певицата остана без участия.

Преди няколко месеца тя заяви в интервю, че ще опита да пробие в клубове в Англия, но явно начинанието й не е имало нужните успехи.

Сега Жана се опитва да умилостиви отново Армутлиева и да се върне в голямото музикално семейство на Саня.

Преди месец продуцентката издаде песента „Perfect” на дъщеря си Алма. Към парчето има и видео, а злобен коментар под песента стана повод Жана да избухне в подкрепа на Армутлиева.

„Дали пък не й се подмазва, бранейки щерката?”, дивят се мнозина в мрежата.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар