Потрес: Ето защо Емилия цял живот се е бояла от Анелия! (истината шокира всички)

Потрес: Ето защо Емилия цял живот се е бояла от Анелия! (истината шокира всички)
Гласувайте за статията

Емилия се страхувала от Анелия, а причината е повече от глупава!

Много от дамите изпитват ужас при мисълта за някоя бивша изгора на мъжете им. И фолкпевицата Емилия се оказва точно от този тип жени. Тя е имала проблем и с настоящите, по време на връзката й с Коко Динев, но това е отделна тема.

Анелия

Страхът на Емилия от Анелия сащиса всички нормални хора, дори и феновете й

Преди години, когато прясно се нанесла в дома на Динев, блондинката много се страхувала да не би случайно Анелия по навик да се появи на вратата. И да се опитва да влезе.

Онези, които познават майката на първото дете на Коко, знаят отлично колко разсеяна е тя, когато не става въпрос за работа.

Често си губела вещи, забравяла ги къде ли не и именно това не изключвало варианта някоя вечер да се прибере не в своя си нов дом, а в този на Динев. Тъй там е живяла и е свиканала да си идва след ангажименти допреди да се появи Емилия.

И разбира се съпругата на Жорж Башур споделила пред приятелките си, с цялата си сериозност, какво я мъчи и какво се притеснява най-много да се случи.

Както се видя с годините, страховете й са били безпочвени. И според запознати Емилия чисто по женски имала навик да си злобее срещу Анелия с нелепи изказвания и предположения.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар