Бомба: Галена взриви с разкритието за мъжа си Галин! (още подробности)

Бомба: Галена взриви с разкритието за мъжа си Галин! (още подробности)
Гласувайте за статията

Галена взриви мрежата с признанието си!

Галена дължи всички свои успехи не само продуцентите си от „Пайнер”, нито само на стилиста си Добромир Киряков, с когото крои стратегии за всяка своя сценична поява, фотосесия или клип.

Галена

Галена и Галин са родени един за друг

Чалга фурията, която превзе фолк класациите с последния си хит „Сърце”, признава заслугите за блестящата си кариера на мъжа си Галин. И няма предвид финансовата му подкрепа.

„Той е моята най-голяма опора! Когато не се чувствам добре, е до мен, когато триумфирам, пак е до мен! Наистина без него, нямаше да се справя толкова години”, сподели хитовата певица.

Която освен с конкуренцията, трябва да се бори и с периодични слухове, които плашат да разклатят нервната й система.

С времето Галена като че ли свикна със сплетните в бранша. Но едва ли щеше днес да ги посреща със самообладание и усмивка, ако не бе Галин. „За миг не се е повлиял от медийни спекулации, хорски приказки и инсинуации… Той просто вярва до последно в мен и аз наистина много му благодаря!”, казва Галена и допълва, че не винаги им лесно.

Мъжът й, който е производител на популярните вафли „Боровец”, понякога си позволявал да се изказва, че не я пуска по участия. Уж на майтап, но певицата си знае, че не е лесно за любимия й да прави компромиси с кариерата й, да приема честите й пътувания, да не я ревнува, а когато не е вкъщи, сам да се справя с грижите за двамата им сина.

И в моментите, в които правел намеци, че е против сценичните й изяви, Галена е сигурна в неговата подкрепа, пише вестник „Уикенд“.

„Знае, че ако поиска от мен да спра с кариерата си, просто ще счупи моето сърце… Не го е искал, но пък за сметка на това, казва на децата: „Колко е хубаво мама да си е вкъщи? Нали ще е много хубаво мама всеки ден да си е вкъщи?”. Наистина присъствието на жената, на майката е важно…

До ден днешен ми повтаря колко е влюбен в мен и казва на децата: „Виж мама колко е хубава днес!”. И така възпитава децата наистина да уважават жената. Не само тяхната майка, а жената”, гордее се Галена.

Звездата, която на сцената и в клиповете си прави впечатление на самоуверена и нахакана мадама, всъщност често се съмнява в себе си. Затова не е учудващо, че Галена се стреми да е перфекционист във всяко отношение. „Галин ми вдъхва самочувствие и кураж”, издава певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар