Красавицата Виолета Здравкова се запусна: Ето я екс любовницата на Тошо Тошев днес!

Красавицата Виолета Здравкова се запусна: Ето я екс любовницата на Тошо Тошев днес!
Гласувайте за статията

Виолета Здравкова не е тази красавица, която беше!

40-годишната Виолета Здравкова, която се окичи с короната на „Мис България” през 1999 година, днес не прилича на себе си. Миската, която нашумя като първата жена, изтеглила кредит, за да си увеличи гръдната обиколка с импланти, няма нищо общо с някогашната красавица.

Виолета Здравкова

Виолета Здравкова се запусна

Виолета видимо се е състарила, а от предишната й хубост няма и помен. След като преди 6 години почина бившият й възлюбен Трайчо Трендафилов, популярен като Трайчо Манекена, Здравкова закъсала финансово.

Босът от СИК бе поел изцяло грижите по издръжката на Виолета и дъщеря си приживе. Благодарение на него миската се сдоби с апартамент и прилична издръжка.

В продължение на 3 години Виолета управлявала собствен фризьорски салон, но фалирала и го продала. За да се издържа, тя се преквалифицирала в маникюристка, пише вестник „Уикенд“.

За кратко блондинката бе омъжена за бизнесмена Румен Лазаров. Той се ожени за нея след скандалното й участие в първия сезон на „Вип Брадър“ през 2006 г., но след развода им не искал и да чуе за нея. Определя връзката им като „огромна грешка”.

По време на престоя на Виолета в Къщата се наложи Агенцията за закрила на детето да се намеси, след като 3-годишната й щерка Данайа падна в басейна и едва не се удави, докато майка й пушеше и диплеше клюки.

Още по-рано преди много години пък тя имаше любовна връзка с журналиста и собственик на вестник „Труд“ Тошо Тошев. Спрягаше се дори и че е родила от него, което се оказа лъжа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар