Насити се: Христо Сираков заряза и плеймейтката Жанета Осипова! (виж тук)

Насити се: Христо Сираков заряза и плеймейтката Жанета Осипова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Христо Сираков заряза и Мис Плеймейт Жанета Осипова!

„Не съм гадже на Христо Сираков. Нямаме годеж, а отношенията ни са само професионални”, това заяви плеймейтката Жанета Осипова по повод на връзката си с бизнесмена.

Христо Сираков

Христо Сираков се насити и на Жанета Осипова

В последните месеци имената на двамата често се спрягаха за брак или за връзка. Ицо Стоте манекенки едва не бе оженен за моделката. А според клюките те дори подписали брака си тайно в Италия, пише вестник „България днес”.

Оказа се, че истината е доста по-различна. И тя беше призната лично от самата Жанета Осипова.

„Харесвам Христо като мъж, но дотам. Разбирам и защо куп жени си падат по него. Наистина се видяхме в Италия, но съвсем случайно. Аз бях по лични интереси, а той по служебни и се засякохме”, добави блондинката.

Впоследствие тя разкри, че още няма приятел до себе си. Странно как и защо обаче същата тази Жанета Осипова беше снимана в къщата на Христо Сираков преди няколко месеца. Където той я целуваше и прегръщаше на снега.

Двамата определено се държаха като много повече от приятели – че кой се натиска с обикновен приятел, шушукат източници. Според думите им, най-вероятно е плейбоят да си е поиграл с хубавицата, а после да й се е наситил.

Това е напълно нормално за Сираков, а и е прилагал подобни похвати на не една и друга преди Жанета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар