6 бона за гривна даде свекървата на Мис България Тамара Георгиева! (виж тук)

0

Свекървата на Тамара Георгиева събра очите на присъстващите на търга!

Свекървата на Мис България Тамара Георгиева даде близо 6 бона за гривна изработена от злато, диаманти, перли и сапфири. Катя Роуз наддаваше за ювелирното чудо по време на благотворителния търг на ежегодни виенски бал в София.

Тамара Георгиева
Свекървата на Тамара Георгиева даде 6 000 лева за гривна

Свекървата на Тамара наддаваше срещу Мариана Вълканова, докато не се сдоби с бижуто срещу 5500 лева. Тя не издаде дали ще задържи гривната за себе си или ще я даде на снаха си.

Ежегодният Виенски бал събра над 350 гости. Под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова организаторите проф. Румен Нейков и съпругата му Мария събраха елита на столицата и Виена.

Кметът дари пластика от свое име за участие в търга, която бе продадена като втората най-скъпа вещ за 3500 лева, Фруктиера за 2500 лева взе третото място, пише вестник „България Днес“.

Организаторите се похвалиха, че тази година търгът и томболата са събрали сумата от 23 000 лева в помощ на децата с аутизъм и болницата по ортопедия в София.

Междувременно самата Тамара Георгиева вече се движи все по-наперено като няма и помен от предишното неудобство. Припомняме, че тя коригира това, за което цяла България я обиждаше – а именно носа си.

Сега обонятелният орган на Тамара е далеч по-красив и стои добре на лицето й. Което пък секна обидите и подигравките за нея в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.