6 бона за гривна даде свекървата на Мис България Тамара Георгиева! (виж тук)

6 бона за гривна даде свекървата на Мис България Тамара Георгиева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Свекървата на Тамара Георгиева събра очите на присъстващите на търга!

Свекървата на Мис България Тамара Георгиева даде близо 6 бона за гривна изработена от злато, диаманти, перли и сапфири. Катя Роуз наддаваше за ювелирното чудо по време на благотворителния търг на ежегодни виенски бал в София.

Тамара Георгиева

Свекървата на Тамара Георгиева даде 6 000 лева за гривна

Свекървата на Тамара наддаваше срещу Мариана Вълканова, докато не се сдоби с бижуто срещу 5500 лева. Тя не издаде дали ще задържи гривната за себе си или ще я даде на снаха си.

Ежегодният Виенски бал събра над 350 гости. Под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова организаторите проф. Румен Нейков и съпругата му Мария събраха елита на столицата и Виена.

Кметът дари пластика от свое име за участие в търга, която бе продадена като втората най-скъпа вещ за 3500 лева, Фруктиера за 2500 лева взе третото място, пише вестник „България Днес“.

Организаторите се похвалиха, че тази година търгът и томболата са събрали сумата от 23 000 лева в помощ на децата с аутизъм и болницата по ортопедия в София.

Междувременно самата Тамара Георгиева вече се движи все по-наперено като няма и помен от предишното неудобство. Припомняме, че тя коригира това, за което цяла България я обиждаше – а именно носа си.

Сега обонятелният орган на Тамара е далеч по-красив и стои добре на лицето й. Което пък секна обидите и подигравките за нея в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар