Мариела Нордел: Следващата стъпка узаконяване на педофилията ли е? (Виж как изригна)

Мариела Нордел: Следващата стъпка узаконяване на педофилията ли е? (Виж как изригна)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел изригна за пореден път в мрежата

Устатата Мариела Нордел пак шашна всички с изказванията си. Кулинарката избухна възмутена в социалната мрежа срещу т.нар. политкоректност. Ето какво заяви Мариела Нордел, предаваме думите й без редакторска намеса:

Мариела Нордел

Мариела Нордел изригна бясна

„Така наречената политкоректност вече не буди смях с идиотското си изтрещяване. Но се превръща в заплаха за личната свобода, цензур на истината и тоталитарна сила.

Световната легенда в тениса Мартина Навратилова, която още през 80-те има смелостта да обяви публично хомосексуалната си ориентация, е била изключена от Федерацията.

Защото се е изказала, че е нелепо и нечестно транссексуални да се състезават наравно с жени:

“Родените мъже имат друга телесна структура, по-голяма сила, повече издръжливост”. И това са неоспорими медицински факти!

Изявлението е направено по повод няколкото случая с фатален изход сред ММ Бойци жени, които са се състезавали с трансита и съответно са били помляни…

Веднага е била заклеймена от глутницата развилнели се либерасти, свалена от поста си на “Посланик” на Тенис Федерацията.

Никой няма право да ограничава когото и да било в сексуалните му и лични преференции, стига това да не застрашава неговото или на други здраве, и права.

Но да ни се налагат извращенията, психичните отклонения, и болните фантазии на определена група, като норма, използвайки всичката сила на обществените институции, медии…

Това вече е сигнал, че цивилизацията ни загива.

Коя е следващата стъпка – узаконяване на педофилията, кръвосмешението?“, гневи се Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар