Принц Хари към Меган Маркъл: Това дете мое ли е?(Още подробности)

Принц Хари към Меган Маркъл: Това дете мое ли е?(Още подробности)
Гласувайте за статията

Принц Хари взе на подбив бременната си съпруга

Принц Хари си направи шега с бременната Меган Маркъл. Той и съпругата му бяха на посещение в Мароко, където ще останат и следващите дни.

Двамата посетиха център за жени, които й направиха комплименти за бременността. А съпругът й побърза да си направи майтап с нея.

Принц Хари и Меган посетиха Мароко

„Бременна ли си?“ уж изненадан попита Хари жена си. Меган се разсмя и му каза „Изненада“, а в отговор принцът попита „А мое ли е?“, на което и двамата избухнаха в смях.

Шегата разсмя всички, а двамата изглежда, че си правят майтап със слуховете по свой адрес и с бременността на херцогинята на Съсекс.

По време на срещите нищо не показваше, че принцът има проблем с факта, че съпругата му е ходила до Ню Йорк, за да си устрои парти за бъдещото им дете.

Критиците буквално разкъсаха бременната Меган заради това, че замина за Ню Йорк, за да устрои бебешко парти. Те посъветваха съпругът й да й разясни какви са разликите между кралска и светска особа.

Мнозина бяха убедени, че своенравната постъпка на бившата звезда от „Костюмари” ще донесе сътресения на брака й. Но принц Хари се оказа подкрепящ и разбиращ съпруг.

Междувременно, докато Меган бе в Марко, Кейт също си взе няколко дни почивка и заведе децата в луксозен СПА-център в Норфолк.

Служители от центъра споделят, че Кейт е изглеждала перфектно, била е с грим, перлени обеци и бижута, но освен и много внимателна с децата. „И двамата плуват великолепно, а също така са и отлично възпитани.

Беше удоволствие да ги посрещнем в центъра. Не се оплакват, не мрънкат, винаги са изключително любезни и скромни. Беше удоволствие да ги посрещнем в центъра“, издават те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар