Оп са: Чалгаджийката Рени се размаза пред президента Румен Радев!

Оп са: Чалгаджийката Рени се размаза пред президента Румен Радев!
Гласувайте за статията

Румен Радев в опасна близост с чалгарката Рени!

Президентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след като бе засечен на сладка раздумка с една от най-ярките представителки на чалга бранша – Рени.

Румен Радев

Рени се отърка в държавния глава Румен Радев

Фолкветеранката и държавният глава бяха заедно на празника на лозарите и винопроизводителите в Сухиндол. Който този февруари се отбеляза за 154-ти път.

И двамата били поканени официално от кмета на града да присъстват на ритуала по зарязването на лозята. А после да вдигнат наздравици и да дегустират от направеното по стара сухиндолска рецепта характерно за местността „вино на боговете“.

Отсъствието на бдителната съпруга на президента Десислава Радева от мероприятието дало картбланш на чалга звездата да потърси вниманието на президента.

Очевидци доверяват, че Радев и Рени провели дълъг разговор. По време на който на лицето му греела широка усмивка, която издала симпатията му към гласовитата фолкаджийка. Тя била и сред малцината, допуснати от охранителите на държавния глава в тясна близост до него.

„За мен беше незабравимо преживяване“, коментира чалга звездата. Която през годините е заставала зад различни партийни сили и е пяла по всевъзможни предизборни мероприятия.

Тя останала поласкана от факта, че президентът успял да я разпознае, макар музикалните му предпочитания уж да са далеч от жанра, в който тя повече от 20 години се изявява.

Радев е известен почитател на хевиметъла и рок бандите и дори длъжността му на държавен глава не го спира да посещава барове с такъв тип музика заедно със съпругата си Десислава, пише Ретро.

„Може и на концерт на Рени да отиде. Вече са приятели“, коментират пък хора от Сухиндол, които забелязали специалното му отношение към певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар