Удар под кръста: Слави се изгаври с Маги Халваджиян на старта на „Като две капки вода“! (виж тук)

Удар под кръста: Слави се изгаври с Маги Халваджиян на старта на „Като две капки вода“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов и Маги Халваджиян са се превърнали в заклети врагове!

Слави Трифонов продължава войната с Маги Халваджиян. С който преди десетилетие бяха приятели и колеги, но днес са непримирими врагове.

Маги Халваджиян

Слави и екипът му си правят яки гаври с продучента Маги Халваджиян

Вчера вечерта, докато по конкурентната Нова телевизия вървеше първия епизод от шоуто „Като две капки вода”, което продуцира арменецът, Трифонов пусна скеч с неговия образ.

Като Маги се бе гримирал Иво Сиромахов. Който обяви, че преди няколко дни е отбелязал 40-ия ден от погребението на „Господари на ефира”.

Припомняме, че предаването слезе от екран от 2019 година и в интервю Халваджиян допусна, че ще се наложи то да спре за следващите 12 месеца.

Скечът в „Шоуто на Слави” бе пълен с подигравки към „безработния” продуцент и желанието му да се върне в Би Ти Ви – телевизията, която напусна след скандал през 2012 година.

Самият Халваджиян коментира в „Като две капки вода”, че предпочита да се смее последен. Водещите Зуека и Рачков дори се пошегуваха, че след тяхното предаване започва „Господари на ефира”. Засега обаче предаването остава извън програмата на Нова телевизия.

Очевидно е, че бившите приятели са се превърнали в заклети врагове. А Слави Трифонов ще направи и невъзможното предаването на арменците да не влезе в ефира на Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар