Сензация: Мариана Попова и Любо Киров признаха интимната си връзка в ефир! (виж тук)

Сензация: Мариана Попова и Любо Киров признаха интимната си връзка в ефир! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариана Попова и Любо Киров признаха, че са били гаджета!

Мариана Попова била гадже с колегата си Любо Киров. Новината издадоха самите те в предаването „Мармалад”. И буквално сащисаха феновете си, които до днес дори и не подозираха за това.

Мариана Попова

Певците Мариана Попова и Любо Киров са били интимни преди доста години

Любовните искри между двамата прехвърчат по времето, когато са още студенти. Мариана и Любо се познават от музикалната консерватория, а връзката им е приключила доста бързо, пише вестник „България днес”.

Двамата обаче остават приятели и дори често пеят заедно на една сцена. Но рядко говорят за старата любов помежду си.

„Не е тайна, че сме били гаджета. Просто през годините сме виждали причина да го споделяме”, разкрива Мариана Попова. А Любо Киров потвърди само със закачлива усмивка.

Припомняме, че певицата имаше доста връзки през годините като най-скандална от тях беше преписаната й любов с екс президента Георги Първанов. Публична обаче бе връзката и с Ханес, който е и баща на първородната й дъщеря.

Ханес дори предложи брак на Мариана Попова в един от сезоните на Вип Брадър. Коленичи пред нея с пръстен, но до сватба така и не се стигна. Няколко години по-късно двамата се разделиха, а гласовитката пристана на актьора Веселин Плачков, на когото роди също дъщеря.

Мариана и Весо са лудо влюбени един в друг и живеят заедно далече от големия град. Може би именно актьорът ще е и мъжът, който ще успее да заведе певицата пред олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар