Милко Калайджиев взриви с това разкритие за „Като две капки вода“!

Милко Калайджиев взриви с това разкритие за „Като две капки вода“!
Гласувайте за статията

Милко Калайджиев призна страха си от „Капките“!

Набеденият за Христофор Колумб в лекия жанр Милко Калайджиев не иска да се разхожда в токчетата на певицата Адел по време на участието си в предаването „Като две капки вода“. Това призна самият той пред Нова телевизия.

Милко Калайджиев

Милко Калайджиев за първи път се показва без мустака си

„Дълги години през живота си съм пял поп, слушам всякакви музика – от класически хитове до най-съвременни парчета. Не искам да ми се падне Адел – страхотна певица, но би било много трудно за изпълнение“, заяви изпълнителят на „Къде си, батко“.

Калайджиев вече се е примирил и с факта, че ще трябва да се сбогува с прочутия си мустак.

„Ще трябва да махна мустаците за шоуто. Със сигурност ще ми се наложи да имитирам и женски образи – няма как да видим Шакира с мустаци!“, намигна той само ден преди старта на шоуто.

А снощи цяла България и дори собственото му семейство го видяха за първи път без мустаци. Бате Милко влезе в образа на Тото Котуньо и буквално взриви публиката.

Припомняме, че в „Като две капки вода“ таланта си да имитират ще мерят още фолклорната певица Деси Добрева, рокаджията Дичо, антилопата на БГ попа Тита, Мария Илиева, Стефан Илчев, Петя Буюклиева и поетът Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс.

Първият победител от снощи беше малката Тита, въпреки че победата й беше оспорена от зрителите заради гаф, за който ще ви разкажем допълнително.

Източник: Монитор

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар