Чутовен гаф: Победата на Тита в „Капките“ е измама, истината лъсна! (виж с очите си)

Чутовен гаф: Победата на Тита в „Капките“ е измама, истината лъсна! (виж с очите си)
Гласувайте за статията

Зрители скочиха срещу „Капките“, излъгали за победата на Тита!

Христина Христова – Тита спечели първия концерт в шоуто „Като две капки вода”, което се завърна от вчера на телевизионния екран.

Тита

Победата на Тита в шоуто разгневи хиляди зрители

Младата надежда на българската музика имитира Кристина Агилера. И след като бе сметнат вота на публиката, стана ясно, че тя е събрала най-много гласове на зрители.

Те обаче сигнализираха в социалните мрежи, че всъщност става дума за гаф на редактори и режисьори на предаването.

Докато вървяло изпълнението на конкурент на Тита – Милко Калайджиев, от шоуто призовавали зрителите да го подкрепят, но не на неговия телефонен номер, а на този на младата изпълнителка.

Така много от хората пред телевизора били подведени и без да искат дали гласа си за Тита. Тя също бе доста изненадана от вота и дори не можа да каже за каква кауза ще дари хилядата лева, които по традиция победителят печели.

Зрители пък споделиха, че са били подведени от нея и по време на турнето й в Америка, защото тя не се появила на последния концерт. Явно тогава вече е пътувала към България за снимките на Капките.

Какво ще последва сега и дали следващия път от предаването ще се извинят за грешката си с телефонните номера, предстои да видим. А дали пък няма да анулират победата на младата певица?!

Ето какъв беше гафът на предаването

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар