Михаела Филева е бясна на Гришо, който я използвал!Откакто ракета №1 на България

Григор Димитров - Гришо се раздели с поп звездата Никол Шерцингер, доста се е разхайтил, коментират в светските среди. [caption id="attachment_421616" align="alignright" width="300"]Гришо Михаела Филева ядосана, че Гришо не иска връзка с нея[/caption] Гришата сменя гаджетата си като носни кърпички, а според последната информация на вестник „Галерия“ в момента върти две дами едновременно. Тези дни стана ясно, че тенисистът има интимни отношения със своята колежка Ализе Лим. Наша проверка показа в действителност, че миналия месец двамата са били заедно на ски в Швейцария. Връзката им не била сериозна, макар французойката да е здраво хлътнала по него, твърдят запознати. Още след раздялата си с тенисистката Мария Шарапова Гришата се бе зарекъл повече да не се обвързва с колежка. С Ализе обаче нямал нищо против да се вижда неангажиращо. Паралелно с Лим, родната звезда има вземане-даване и с Михаела Филева. Макар поп певицата лично да отрече връзката си с Григор, „Галерия“ разполага със сигурна информация от два независими източника, които твърдят обратното. Оказва се, че аферата им започнала още преди половин година, покрай местна рекламна кампания, в която и двамата участвали. Долу-горе по това време Гришо призна и че е фен на Филева, тагвайки я в свой пост в социалната мрежа. „Най-доброто от България“, написа тенисиста под клипче с хит на певицата. Няколко дни по-късно двамата започват да си пишат – първо през социалната мрежа, после – и през личните си телефони. Когато преди месец Гришата си дойде в България, именно Филева била музата му. „Оправда се, че идва за рождения ден на майка си, но всъщност бе тук заради Михаела“, разказват добро осведомени източници. Неслучайно и двамата бяха по едно и също време в Перник в края на миналия месец, където Филева бе поканена на откриването на фестивала „Сурва“. Гришо пък посети местен дом за деца с увреждания в Перник, след което двамата се усамотили в луксозен хотел.

Филева обаче била просто за забавление на Димитров. Веднага след срещата си с нея, любовният терминатор заминал на ски с Ализе. Щом разбрала, на Михаела не й станало особено приятно.

Нищо чудно, че сега така яростно отрича да има общо с Гришата. „Не го познавам лично“, заяви певицата, очевидно наранена от отношението му.