Лора Крумова си гледа сама децата, мъжът й Сотир духна към планината!Лора Крумова едва успява да се справя с ежедневието си на майка

. Тв водещата, която роди второто си дете през септември миналата година, е принудена сама да отглежда сина и дъщеря си. [caption id="attachment_421628" align="alignright" width="253"]Лора Крумова Лора Крумова сама се грижи за двете си деца[/caption] Близки до журналистката издават, че още в началото на зимата половинката й Сотир, който през лятото е учител по сърф на къмпинг „Градина“, си хванал багажа. И отпрашил за Банско. Там през студените месеци си изкарвал хляба като инструктор по ски и сноуборд на пистите в курорта.

Откакто я изоставил с децата, двамата не се били виждали. Защото потокът от туристи не секвал и Сотир не можел да се прибере до София. Общувал с жена си само по телефона и не можел да й помага по никакъв друг начин, освен финансово.

За грижите около сина си Явор и новородената си дъщеричка Лора разчитала единствено на роднините си. След второто раждане се принудила да пусне Явор на градина, за да има повече време. Придружител обаче и трябвал дори когато излизала на обикновено разходка. Защото не успявала сама да маневрира с количката, да води домашния си любимец – куче от породата френски булдог, както и да носи багажа на бебето. Обикновено компания й правела червенокоса по-възрастна от нея жена, към която Крумова се обръщала с „мамо“. Въпреки че тв звездата всеки ден извеждала дъщеричката си и изминавала по няколко километра пеш из столичните улици и паркове, вече пети месец след раждането не успявала да стопи нито килограм. По време на бременността Лора наддала с почти 30 кила, точно в момента, в който се бе повталила. И неуспехът й в отслабването сега допълнително я потискал. Крумова била на зверска диета, почти не ядяла, а го карала само на вода, чиято бутилка не пуска даже докато е навън с бебето, пише Ретро.

Единственият начин, по който си повдигала самочувствието, бил шопингът. Тъй като не искала да пазарува дрехи, понеже имала надежда, че ще отслабне, Лора си купувала аксесоари - маркови чанти на цени от 300 – 400 лева. С каквато бе засечена да разхожда 5-месечната си дъщеричка.

За сметка на това пък Крумова е сметнала за по-разумно да спести от бебешката количка на щерка си, защото е купила модел от най-нисък клас.