Скандал: Камелия и Поли Генова не си говорят от половин година! (още разкрития)

Скандал: Камелия и Поли Генова не си говорят от половин година! (още разкрития)
3 (60%) 2 votes

Камелия не си говори с Поли Генова, не могат да се гледат!

Камелия е в открит конфликт с бременната Поли Генова. Двете не си говорят повече от половин година след поредицата скандали, разразили се след края на миналия сезон на „Гласът на България“.

Поли Генова

Камелия и Поли Генова настървени една срещу друга

Причината била, че Поли постоянно се засягала от думите на Камелия, че е била неин беквокал преди години.

„Не е нормално постоянно да го изтъква, все едно не съм израснала професионално през годините“, гневяла се Поли. Друг момент от конфликта бил, че Генова споделила в последния момент за бременността си с продуцентите.

„Аз самата не бях сигурна до последно, не виждам защо някой трябва да ми се сърди за това“, била категорична Поли, а поп фолк певицата не криела задоволството си от липсата й в новия сезон.

„Ще ми диша прахта тя“, заканила се Камелия пред хора от екипа, очевидно подразнена от интервю на колежката й, в което Поли намекна, че отборът на Камелия в миналия сезон е бил най-слабият.

Всъщност първоначалната идея на продуцентите била тази година да минат без двете дами. Но рейтингът на Камелия наклонил везните в нейна полза.

От самото начало чалгарката била посрещната на нож от останалите членове на журито. Иван Лечев тотално отричал поп фолка и се дразнел от всичките му представители.

Единствено Графа се опитвал да приобщи Камелия, но и той смятал, че мястото й не е в това предаване.

Самата тя обаче има самочувствие, че заслужава всеки лев от хонорара си, тъй като има опит, а не крие и че е ходила при вокален педагог и може да изпее и оперна ария, предават от вестник „България днес“.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар