След Оскарите: Димитър Маринов отвърна на злобата и обидите! (ето какво написа на българите)

След Оскарите: Димитър Маринов отвърна на злобата и обидите! (ето какво написа на българите)
Гласувайте за статията

Димитър Маринов се обърна към всички българи след Оскарите!

Първият българин, стъпил на сцената на Оскарите – Димитър Маринов разтърси мрежата с думите си. Те са благодарност към тези, които го оцениха и отговор на онези, които буквално се опитаха да го „разпнат“. Ето какво заяви актьорът:

Димитър Маринов

Димитър Маринов с послание до българите

„Покорно и най-сърдечно благодаря на всички сънародници, които ме отрупаха с комплименти, искрени пожелания и чувства! На всички, които разбраха и оцениха решението ми да скътам нашият трикольор в джоба на сакото си – до сърцето ми.

То бе символ на гордост – България и Българското! А откровено и с отворено разбиране, приемам критика и коментари на тези, които не се съгласиха с действията ми и също онези, които се съмняват в „истините и фактите“ около мен – имат пълното право и нека.

И поради това, моля (ако е възможно), обръщайки се към всички журналисти, а и сънародници: нека оставим политика, „интерпретации“ и минало там, където им е мястото – при политиците, новелистите и в миналото.

Моето дело е: актьор-творец, баща и съпруг. Аз не разбирам от политика… Аз разбирам и вярвам в мечти, и вдъхновение. Аз желая и се стремя да давам кураж, и предизвиквам дръзновение в младите, следващи свой път и мечти.

Да ги уверявам и им доказвам моето верую: цел, дисциплина, труд и коректност с чувство за отговорност и постоянство. И тогаз, успехът е неизбежен, независимо от нивото, на което е постигнат – той е успех.

„Капка по капка, вир става!“ Нека се ценим и приемаме като хора, каквито сме и се стремим да бъдем в най и с най-доброто, а не „кои“ сме и „къде“ сме – света е на всички…

Аз съм просто човек, като всеки друг – с нищо по-разлечен, освен с талант в определена сфера, над който, чисто и добросъвестно работя, без претенции. То почти никой не ме знаеше до преди вчера, а си работя успешно с години…

Наградите не бива да са цел, те са респективно резултат от свършената работа. Оценяването на таланта с постиженията му е, благодарение на тази свършена работа, а не на персоналното „кой си“, „какъв си бил“, „какво си правил“ в личния си, частен живот.

Ние всички сме хора, със своите грешки, слабости и страхове. С „претупани“ понякога, действия и сконфузени или непремислени начинания. И какво от това? Та нали така се учим, растем, разбираме, променяме и корегираме? Нали така творим, създаваме и пробваме?

Та не е ли в това смисъла на живеене и успяване? И един ден, независимо от минало, да погледнем рожбата в чистите й/му очи и имаме смелостта, а и доблестта да им кажем как, какво и защо – искренно, та дори и гузно понякога. За да станат по-добри, по-успешни и по-човеци от нас.

И това за мен е веруюто. Благодаря ви, че ме изслушахте!“, сподели Димитър Маринов в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар