Николай Бареков нажежи атмосферата: Отново оплю Ангел Джамбазки!(Подробности)

Николай Бареков нажежи атмосферата: Отново оплю Ангел Джамбазки!(Подробности)
Гласувайте за статията

Николай Бареков пак скочи на Ангел Джамбазки!

Евродепутатът Николай Бареков отново оплю „любимия” си противник Джамбазки. Когото бившият журналист определи като хванат от улицата, наблагодарник и хрантутник. Ето как изригна Бареков срещу него в мрежата:

„По повод лъжите на Ангел Джамбазки, тиражирани от Би Ти Ви. Джамбазки като един пълен неблагодарник плюе там, където дълго време яде. И беше взет буквално от улицата. За да го направим с моите избиратели от ББЦ евродепутат и милионер от заплата в Брюксел.

Лъжите, клеветите по мой адрес и смешната агресия на Джамбазки не могат да скрият страха му, комплексите му. И отчаянието му от неговото логично политическо фиаско.

Николай Бареков отново захапа Джамбазки

Що се отнася до лъжите му за моите отношения с партия Атака. От самото начало на Волен Сидеров беше изяснено от ръководството на АКРЕ и лично от мен, че незабавното членство на Атака в Алианса на консерваторите минава през коалиционно споразумение за евровота с моята партия под името Обединени консерватори.

Точка по въпроса, защото в момента с Джефра ван Орден и ръководството на АКРЕ, заедно с делегация на моята партия Презареди България, сме във Вашингтон по покана на Републиканската партия. И провеждаме интензивни срещи с министри, сенатори и конгресмени.

В петък съм специален гост СPAC, където президентът Тръмп ще държи годишна реч пред отбрани делегати от неговата партия и приятелите и по света“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар