Венци Мицов изригна: Гледайте и се забавлявайте! Евроизборите тропат на вратата (Още подробности)

Венци Мицов изригна: Гледайте и се забавлявайте! Евроизборите тропат на вратата (Още подробности)
Гласувайте за статията

Венци Мицов пак накара мнозина в мрежата да изригнат от негодувание

Общинският съветник Венци Мицов не си поплюва, особено сега, преди евроизборите. Музикантът показа цялата смехория и бясна партийна надпревара в стил кой да докопа стол в Брюксел.

Венци Мицов

Венци Мицов изригна срещу евроизборите

И предвидливо посъветва Марешки да зареди аптеките си с валидол. Ето как взриви мрежата Венци Мицов:

„Евроизборите тропат на вратата! На пазара имаме разнообразна стока. Имаме партия, която е лява (БСП), но не подкрепя левите политики на европейското си семейство.

Тя е срещу Истанбулската конвенция, не харесва имигрантите. И изобщо, ако трябва да я определим, мястото и е при консерваторите.

Имаме дясна партия (ГЕРБ), която обожава регулациите, интересува се от малкия и среден бизнес колкото аз от салатата от рукола. И в крайна сметка мястото и щеше да е в ПЕС, ако част от хората вътре не бяха единомишленици с БСП по гореспоменатите теми, което пък води към консерваторите.

Имаме патриоти (ОП), които са хем с консервативни заявки (ВМРО, НФСБ), хем с рубладжийски плам (АТАКА), хем проевропейци (ЕНП), хем антиевропейци (льо ПЕН).

Имаме Марешки, ама по – добре да го нямаме… Иначе там нещата са льо Пен и льо вън от НАТО, долу цените на нафтата.

Имаме и либерали! Това са ДПС, които, ако са либерали, аз съм Лепа Брена. Обаче най – смешни са извънпарламентарни сили като ДБ, които са микс от християндемократи (ДСБ), зелени (ПП Пирин не е тутманик) и либерал – марксисти (Zdr Balgariq).

Ако стане някакво чудо (например пуснат с кеймтрейлса и около 200 милиона тона ЛСД в небето) и мнозина, халюцинирайки решат да гласуват за тая клета коалиция, там ще стане бой къде да се ходи – при зелените ли, при ЕНП ли или да си се гушнат с АЛДЕ, там, където ДПС си битуват уютно и без никакъв проблем.

В целия тоя тюрлюгювеч (с тази дума поздравявам АЛДЕ) ще трябва да се ориентират българските избиратели съвсем скоро. Нищо страшно.

Така, както нямало нищо фатално във факта, че имаме коалиция, в която една партия се бори срещу фракинга и шистовия газ, а друга – за, но са в брачен съюз помежду си.

Гледайте и се забавлявайте. Съвсем скоро започват да се редят листи! Съветвам Марешки да зареди аптеките с валидол.

Че няма да влезе в Европарламента – няма. Но поне може да изкара добри печалби от продажба на успокоителни за претендентите, които редят листи“, написа Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар