Саня Армутлиева: Ударих дъщеря си по дупето и мъжът ми веднага ме скастри!

Саня Армутлиева: Ударих дъщеря си по дупето и мъжът ми веднага ме скастри!
5 (100%) 1 vote

Саня Армутлиева разкри много любопитна случка от своето минало!

Вече цели 13 години Саня Армутлиева е вдовица, но споменът за Майкъл Кунстман ще тлее вечно у нея. Той е любовта на живота й и затова тя продължава да разказва случки с него.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева разкри случка със своя покоен съпруг

В предаването „На кафе“ Станислава разкри любопитен момент от възпитанието на децата, който съпругът й е прилагал. Той е бил голям противник на насилието, било то и в най-малки размери, научи Kliuki.bg.

„Когато голямата ми дъщеря Маргарита беше на 5 г., нещо ме ядоса и я ударих по дупето. Тогава мъжът ми просто изчезна. Излезе и го нямаше с часове. С баща ми ходихме да го търсим. Когато се прибрахме, някъде към 01 ч., той вече се беше прибрал. Приближи се към мен и много тихо ми каза със своя английски „Никога не посягай на никого!“. Оттогава нито веднъж не съм удряла дори леко децата си.“ – сподели Саня Армутлиева пред Гала.

В момента Маргарита вече е на 18 г., а малката й щерка Алма е на 15 г. Майка им се стреми да им показва, че насилието не е хубаво нещо и не трябва да се прилага под никаква форма.

Майкъл Кунстман почина през 2006 г. след дълго боледуване. Тогава Саня наследи много успешната музикална компания „Вирджиния рекърдс“, с която е известна толкова много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар