Славея Сиракова потресе: Училището не е от полза за живота на децата!

Славея Сиракова потресе: Училището не е от полза за живота на децата!
Гласувайте за статията

Славея Сиракова разтърси мрежата с шокиращи слова!

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, не тачи особено българското училище. Това стана ясно от нейните думи във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

Славея Сиракова

Славея Сиракова не величае особено училището

„Ами това е много хубаво, наистина прекрасно. Има обаче една подробност… в училищата, като цяло се изучават неща и предмети, които реално няма да са от кой знае каква полза в живота на децата. Всичко, което детето изучава извън клас е всъщност неговия истински интерес. Да, училището би могло да даде насока, основа и да развие интересите, но не смятам, че това така или иначе е достатъчно. Децата се възпитават и от родителите, так че да бъдат любознателни, да се развиват и да учат цял живот. Всеки ще поеме по пътя си и в един момент, ще зависи от него самия поетата насока. В днешно време имаме възможност да получаваме не малко информация на всякакви теми.

Заключението е, че като родители и хора е важно да даваме път на младите и да им помагаме да се развиват.

P. S. В България има Мнооого, много бъдеще за децата ни и за децата на нашите деца! 🍀“ – написа Славея Сиракова, без редакторска намеса.

Самата тя има дори висше образование, но явно не се отнася с особено уважение към образователната система, смятайки, че по-добър учител от живота няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар