Джулиана Гани претендира, че е дама…

Джулиана Гани претендира, че е дама…
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов не знаят кога да спрат!

Фотосите, с които Джулиана Гани и бъдещият й съпруг №2 заливат мрежата, шокираха феновете им. Поредната простотия на двамата е отново снимка на Мис Силикон, на която е без дрехи, а годеникът й я е захапал за яката дупара, пише HotArena.

Джулиана Гани и Илиян

Джулиана Гани и Илиян Найденов счупиха тъпомера с това фото

Джулката е полегнала по корем на ниска маса, гола – голеничка, страстно е захапала ябълка, докато Илиян, седнал на стол, е свил дупето й като сандвич, от който отхапва.

Откакто се порадва на слава за пореден път в „Биг Брадър Мост Уонтед“ и излезе от звездната къща, Гани не спира да наводнява мрежата с голите си кадри. А впитият в нея като кърлеж Илиян редовно присъства на тях.

То не бяха пози в банята по бельо, то не беше реклама на книгата фитнес книгата му… На феновете им сериозно взе да омръзват лишените им от креативност бозаджийски идеи.

А Илиян изглежда много по-жаден за слава отколкото самата Джулиана. За да бъде известен, най-вероятно е готов да захапе и други нейни интимни части. Очаква се това да се случи съвсем скоро и фотото да бъде пуснато във Фейсбука на моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар