Ралица Паскалева: Хубаво е да играем образи, които са много далеч от нас!

Ралица Паскалева: Хубаво е да играем образи, които са много далеч от нас!
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева е доволна от началото на „Откраднат живот“!

„И така .. минаха първите три епизода от новия ни сезон! 🙂 Очаквате ли следващите ? Как ви се струва началото – новата болница, новите сюжети, новите герои ?

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева проговори за новия сезон на „Откраднат живот“

Интересно ми е .. 🙂 Защото снимайки вече три години този сериал ние вече заживяваме малко или много с героите си и дори да правим разграничаване на образ и реалност, то всеки е заобичал персонажа си и си го защитава.
Когато актьорите играем образи, които са много далечни от нас по характер, житейски опит и емоция е много хубаво, защото така разгръщаме и показваме нови актьорски качества. Не мислете обаче, че е лесно.

Ние най-добре знаем, че това е кино, че е просто текст и няма общо с нас в реалността. Това не означава обаче, че не влизаме често в дебати с режисьори и сценаристи – „Добре де…. ама защо сега това??!!? Не ми харесва! Кой прави така в реалния живот?“. В един момент се връщаш обаче в реалността и казваш – това е написано – това ще играя. Това е Галя например – не аз! И така … дали харесваме поведението на героите си е друга тема! 🙂

Понякога ми става забавно като попадна на коментари относно персонажите и линиите ни в сериала, а ми става и хубаво, защото виждам страстта, с която се пишат повечето коментари и с какъв хъс плюят или защитават някого. Е .. това означава, че си вършим добре работата и хората се вълнуват от нея. Това е най-голямата награда за нас и в крайна сметка си струва всяко преодоляване по време на снимачния процес.

Уверявам ви – идват много интересни неща в сезона. Обичаме ви и очаквайте новите три епизода – вторник, сряда и четвъртък от 20ч. по NOVA!“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар