Бащата на Крисия след раздялата със Слави: Едва сега тя се чувства свободна!

Бащата на Крисия след раздялата със Слави: Едва сега тя се чувства свободна!
1 (20%) 1 vote

Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяването на договора им.

Това разказа пред „България Днес“ Марин Тодоров, баща на талантливата певица. Изпълнителката и Дългия приключиха професионалните си отношения през месец май м.г., но перипетиите за Крисия продължават и след това.

Крисия и Слави

Крисия най-после се освободи истински от Слави

Певицата е задължена през следващата половин година да няма изяви в други телевизии. И се опитва стриктно да спазва ограниченията през всичките месеци, пише „България Днес“.

„Едва след Нова година Крисия се почувства наистина свободна и вече може да мисли за собствени проекти. Преди това трябваше да спази шестмесечното ограничение“, коментира Тодоров. Той уточнява, че с екипа на предаването са се разделили без драми и остават с добри чувства един към друг.

В момента Крисия подготвя нова песен, която се очаква да пусне съвсем скоро в публичното пространство. Парчето е придружено от интересен видеоклип. Песента е в естраден стил и няма допирни точки с парчетата, които пускат тийнсензациите Гери-Никол и Тита. 14-годишната талантлива певица от няколко месеца живее и учи в София и вече е свикнала с живота в големия град, но майка й често е при нея, за да не е сама.

Тази седмица водещият обяви в предаването си, че пак търси талантливи деца. „Ако вашето дете пее добре, запишете го в нашия нов телевизионен проект „Нова звезда“. Необходимо е да е на възраст до 14 г. включително. Сигурни сме, че вашето дете е богатство. Нека го разбере цяла България!“, обявиха от шоуто.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар