Софи Маринова след побоя от Гринго: от 4 месеца живеем заедно, а от 2 ръката ми е счупена!

Софи Маринова след побоя от Гринго: от 4 месеца живеем заедно, а от 2 ръката ми е счупена!
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова ще се омъжи само ако Гринго спре да я бие!

Броени дни делят Софи Маринова от сватбата й с любимия Гринго. Преди да облече булчинската рокля певицата имала сериозен разговор с атлетичния мачо, Той трябвало да обещае, че никога повече няма да й посяга.

Софи Маринова и Гринго

Гринго редовно бие Софи Маринова, но тя вече не може да търпи

Още през 2016-, съвсем в началото на връзката им Софи излезе в ефир и призна, че Гринго я бие.

„От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали – побоища, тормозене. Той е 2 метра, един път като ме удари не мога да стана. От 2 месеца ръката ми е счупена. От 4 месеца живеем на семейни начала. На 10-ия ден започнаха скандалите. Той не може да приеме това, че съм толкова силна като жена и певица. Много е ревнив. Все съм виждала семейства да се карат, ама така за гъдел, как ще ми посяга“, каза тогава Софка.

Към днешна дата тя не желае да говори за миналото, но близки до звездата разкриват пред „България Днес“, че щом е решила да се жени за него, значи му е простила. Освен боя чалга звездата преживя и аборт, въпреки огромното си желание да стане майка за втори път след първия си син Лоренцо. На 5 февруари изненадващо двойката подписа в компанията на кумовете си. На 24 март предстои грандиозната сватба.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар