Дъщерята на Шарлопов полека-лека излиза от траура, ето как!

Дъщерята на Шарлопов полека-лека излиза от траура, ето как!
Гласувайте за статията

Ева Шарлопова стъпи на краката си след загубата на баща си!

„Един нов проект и едно ново предизвикателство!

Шарлопов

Семейството на Шарлопов започва да се отърсва от трагедията

Преди няколко години имах възможността да участвам в Международна изложба на котки по системата ЦФА / Cat Fаncier’s Assosiation / , която се проведе в София. Това беше незабравимо преживяване за мен. Атмосферата, динамиката, невероятно високото ниво на котките от цяла Европа и Русия, които участваха, професионализмът на съдиите са неща, които не мога да забравя и съм убедена, че това важи за всеки, който се е докоснал до подобно събитие. За огромно съжаление тези изложби не са провеждани в България в последните 5 години.

С подкрепата на мои познати и ентусиасти решихме да възобновим този „празник“ за любителите на елитни породисти котки и да го развием в един грандиозен проект, като съчетаем изложбата със Зооревю, в което ще се включат почти всички водещи вносители от бранша , ветеринарни консултанти и различни технологични иновации, които са неизменна част от живота на съвременния човек отглеждащ домашен любимец. Имаме огромна подкрепа и очакваме участие на котки от България, Белгия, Холандия, Швеция, Швейцария, Австрия, Франция, Испания, Италия, Германия, Русия, Македония и Украйна. Поканили сме 8 от най-уважаваните съдии на ЦФА от САЩ, Белгия, Германия и Украйна. Изключително благодарни сме на всички наши партньори, които решиха да се включат в Зооревюто, като се надявам да се присъединят и още, за да можем да предложим на нашите посетители един завършен продукт, на който освен емоционална наслада от срещата с едни най-добрите представители на породите котки в Европа, ще могат да получат и разнообразна и квалифицирана информация за всичко свързано с правилното и качествено отглеждане на домашните им любимци!

Уверена съм, че мероприятието, което организираме ще е една прекрасна възможност за осмисляне на уикенда и зареждане с позитивна енергия за всеки, който реши да го посети! Изказвам специални благодарности на хотел Рамада, за това, че прие да бъде наш партньор и домакин на събитието, което ще се проведе в зала “Диамант” на 30-ти и 31-ви март!
Ще се радвам да ви видя там!

Ева Шарлопова
Председател на Bulgaria’s Cat Fanciers клуб“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар