Джони Деп отвръща на удара, ще съди бившата си

Джони Деп отвръща на удара, ще съди бившата си
Гласувайте за статията

Джони Деп отвръща на удара, ще съди бившата си за клевета и уронване на името му с неверни обвинения. През 2016-та година, Анбър Хърд и Джони Деп се разведоха, тогава те се споразумяха Деп да изплати на манекенката 7 милиона долара.

В отговор на това тя трябваше да оттегли иска си за домашно насилие срещу кино звездата. И го направи, беше подала сигнали и публично обяви, че е жертва на домашно насилие, но след делото и развода им по взаимно съгласие двойката се раздели уж без скандали.

Сега обаче 55 годишният Деп иска не само отплата и извинение, но и огромна сума, финансово постъпление. Сумата, за която иска да бъде обезщетен за нанесена публична обида и лошо влияние върху репутацията му е цели 50 милиона долара, цитират и от изданието „Ева“ също.

Макар юе минало доста време, а цифрите са огромни, Джони има теза, че така, създавайки този скандал на негов гръб и за сметка на неговото име и популярност, Амбър целяла не само финансови облаги при развода. А най-вече и повдигане на репутацията си и подобряване на кариерата й.

Ние от изданието „Клюки.Бг“ се изненадваме на тази силно закъсняла реакция от 2 години след развода, но пък с интерес ще проследим развоя на събитията и оказалия се доста тежък развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар