Ева Веселинова: Смъртта дебне отвсякъде!

Ева Веселинова: Смъртта дебне отвсякъде!
Гласувайте за статията

Ева Веселинова започна интересна интернет рубрика!

След като „Господари на ефира“ падна, всеки от екипа се спасява по собствен начин. Боби Ваклинов озвучава филми, а пък Ева Веселинова стартира собствен сайт, където публикува интересни материали, научи Kliuki.bg.

Ева Веселинова

Ева Веселинова с материал за убийствата в България

Настоящият е за убийствата в България. Репортерката ги описва като страшно много, като дори са променили мисленето на хората и те вече изглеждат като нещо нормално, което става в страната.

„В България смъртта дебне отвсякъде! Ако случайно сте завършили училище без да бъдете наръгани от съученик, а след това сте имали късмета да оцелеете и в студентските си години (без да бъдете изнасилени или пребити до смърт), има вероятност да си хванете партньор в живота, който да ви убие. А може да ви ограбят докато спите и да ви се случи същото. И все пак, ако сте галеници на съдбата и всичко това ви подмине, ако имате и късмета да не ви блъсне пиян шофьор и да оцелеете от войната по пътищата, може да ви гръмнат по погрешка – докато се разхождате, работите или пазарувате.“ – така промотира материала си Ева Веселинова.

Тя има и друго начинание, в което все още се подвизава. Всяка делнична сутрин я наблюдаваме в „На кафе“ по Нова телевизия, където е в ролята на ко-водещ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар