Калин Терзийски: Имаме президент комунист-фуражка и министър-председател пазач на глупака-диктатор!

Калин Терзийски: Имаме президент комунист-фуражка и министър-председател пазач на глупака-диктатор!
5 (100%) 1 vote

Калин Терзийски смята, че нищо в България не се е променило и социализмът все още е на власт!

„Гледам филм за Георги Марков. БНТ. И единственото, което ми хрумва е, че тия слуги на диктатурата – тогавашните творци, тогавашната „аристокрация“, тогавашната олигархия – и сега си живеят с чудовищно самочувствие и нагло ни ги пробутват като несменяеми авторитети. И ми става отвратително. И си казвам: нищо, нищо не се е променило. Тия свине са още на власт. Ченгета, разузнавачи, нагаждачи, доносници, паразити, дерибеи, шефове на ендеката, свине по културните домове, свиркаджии на деспотите, цинични лизачи на задници, самодоволни лапачи на държавна ясла. Срам ме е от цялата тая България и честит национален празник!

Калин Терзийски

Калин Терзийски хули властта

ПП да, и президент – комунист-фуражка, и министър председател – охранител-пазвантин на глупака-диктатор. Хахаха, ама че веселба. И тържествена заря!“ – написа Калин Терзийски в социалната мрежа.

Очевидно писателят не си е взел поука, защото неотдавна изрече обидни квалификации по адрес на Николай Хайтов и сега близките на автора на „Дервишово семе“ го съдят за 30 бона.

Калин се вайкаше наскоро във Фейсбук, че няма как да набави такива пари и ако изгуби делото, с него е свършено. Това обаче явно не му пречи да продължава да хули по околните и да се надява това да остане безнаказано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Калин Терзийски: Имаме президент комунист-фуражка и министър-председател пазач на глупака-диктатор!”

  1. Стив

    мар. 03. 2019

    Доста хора биха се подписали под казаното от него….

  2. Владимир

    мар. 03. 2019

    коментар по “Калин Терзийски: Имаме президент комунист-фуражка и министър-председател пазач на глупака-диктатор!” Eто за това е абсолютно прав!! И АЗ ГО ПОДКРЕПЯМ!!!

Добавете коментар