Катрин Зита Джоунс, обичана майка и съпруга

Катрин Зита Джоунс, обичана майка и съпруга
Гласувайте за статията

Катрин Зита Джоунс, обичана майка и съпруга, актрисата е сред малкото талантливи и успешни звезди, които успяват да съчетаят хубава кариера и щастлив брак.

Както знаем, тя е половинка на популярния Майкъл Дъглас от 18 години, наскоро имаха годишнина и актрисата отново заяви колко много обича Майкъл и как времето прекарано с него е най-хубавото, а двете им деца са истински подарък – Дилан и Карис.

А най-хубавото е как порасналите им вече деца, вече са пълноценна част и от социалните им изяви. Наскоро на събитие по случай празненство посветено на деня на Свети Давид – национален празник на Уелс, тъй като корените й са от там, Катрин се появи с децата си.

И както пишат и Ева, синът й на 18 вече може да й бъде кавалер, а Карис е малка и очарователна дама, с красивите гени на майка си.

И в основата е обичта и семейното равновесие, от време навреме Катрин показва и част от щастието си и го споделя с феновете, красивите букети от съпруга си например, тя публикува в социалните мрежи с коментар, че цветята не е нужно да се дават с повод, а с обич.

И ние от изданието Клюки.бг също се присъединяваме към нейното мнение и също изразяваме подкрепата си за двойката Катрин и Дъглас.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар