Тачо с невероятна изненада за Жени Калканджиева: Нова сватба се задава!

0

Жени Калканджиева отново каза „Да“ на Тачо!

Стефан Манов, по-известен като Тачо, предложил на брачната си половинка Жени Калканджиева да препотвърдят брачните си клетви, издават близки до известното семейство, пише HotArena. Тачо изненадал жена си, която преди години стана шеста по хубост в света, с предложението за брак.

Жени Калканджиева и Тачо
Жени Калканджиева и Тачо пак ще се женят

Първоначално Жени помислила, че Тачо пак е прекалил с алкохола, но бързо се убедила, че съпругът й говори напълно сериозно. Стефан обяснил, че е станало прекалено скучно и нищо интересно не се случва в тяхното семейство, затова решил двамата с Жени на вдигнат втора сватба.

За целта Тачо дори уговорил сватбена агенция, която започнала да подготвя тържеството. То ще бъде по американски образец и ще се състои на морава края София по изкуствена арка с бели рози и малки шафери. Брачно свидетелство няма да се подписва, защото Тачо и Жени имат такова – както от гражданското, така и от църквата.

Истинската цел на Тачо е да направи един голям купон, за който не е много ясно кой точно ще плати, чудят се приближени на семейството, пише „Уикенд“.

Явно Манов цели да се подмаже на жена си, която за толкова години с него изтърпя какво ли не. То не бяха изневери, пиянски изцепки, но в крайна сметка двамата останаха заедно и пак ще се женят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.