Ева Веселинова: Честит празник, Българийо! Съсипаха те, но ти продължаваш да отвръщаш с усмивка и любов!

Ева Веселинова: Честит празник, Българийо! Съсипаха те, но ти продължаваш да отвръщаш с усмивка и любов!
Гласувайте за статията

Ева Веселинова чества националния празник в Гложенския манастир!

Репортерката Ева Веселинова, чиито доходи значително бяха стеснени след падането от ефир на „Господари на ефира“, се показа като голям националист. Тя честити Трети март и показа, че го отбелязва в едно от любимите скривалища на Васил Левски, научи Kliuki.bg.

Ева Веселинова

Ева Веселинова в Гложенски манастир „Свети Георги Победоносец“

„Честит празник, Българийо! Обичам те, защото си красива, защото твоето и моето сърце бият в един ритъм, защото имаш най-хубавите гори, защото си плодородна, защото тук се раждат велики хора, защото си майка за всички (дори за тези, които те предадоха), защото те съсипаха, но ти продължаваш да отвръщаш с усмивка и любов, защото имаш най-несломимия дух…

Има много начини да отдадем почит днес. Повечето си мислят, че качването на връх Шипка е най-сигурният, за да се заредят с патриотизъм. Аз смятам, че е достатъчно да се попътува малко из прекрасните и незабравими кътчета на България. Те са навсякъде, стига да имаш сърце за тях. На този 3 март избрах Гложенския манастир, който е бил любимо място на Васил Левски, където скривалището му се пази и до днес!“ – написа Ева в социалната мрежа.

Макар да е прекарала голяма част от живота си в Гърция, младата журналистка обожава своята родина България и не пропуска да го отбележи при всеки удобен случай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар