Глория се вкопчи в младостта: Сега пък си наду джуките! (още подробности)

Глория се вкопчи в младостта: Сега пък си наду джуките! (още подробности)
Гласувайте за статията

Глория се вкопчи за отиващата си младост, не спира да се тунингова!

Фолкпримата Глория буквално се е обезобразила, след като за пореден път е издула устните си. В манията си да изглежда все по-сексапилна, суетната чалгаджийка е прекалила с хиалуроновата киселина и изглежда карикатурно.

Глория

Глория не се спира, не иска да се примири, че остарява

За процедурата звездата пръснала 2 хиляди лева в елитен столичен център за красота, където била редовна клиентка, издават запознати.

45-годишната певица е известна не само като любителка на филърите, но и като рекордьорка и в играта на скалпела – не само по лицето, но и по тялото.

Тя бе една от първите дами в родния шоубизнес, която се престраши да си махне ребро в името на тънката талия – подобно на Шер, пише „Ретро“.

Говори се също, че си е удължавала краката в швейцарска клиника – изключително болезнена процедура. За да постигнат желаният ефект, докторите сложили крайниците й в шини. С които са удължили костите и постепенно до цели 6 см. Самата Глория отрича за интервенцията.

Певицата има и нова брадичка – от известно време тя е видимо е по-издадена напред, което прави лицето й с по-ярко изразени черти.

Силикон в гърдите и устните, лифтинг, липосукции, отстраняване на увиснала кожа, премахване на стрии, целулит и т.н. Това са само част от жертвите в името на безупречната фигура, които Глория стоически търпи. В светските среди твърдят, че има още операция на носа и дори импланти в скулите.

Всичките подобрения по тялото на певицата възлизали на рекордната сума от 50 хиляди лева, които през годините тя профукала, за да изглежда вечно млада.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар