Неочаквано: Новината за Елена Петрова взриви мрежата! (още подробности)

Неочаквано: Новината за Елена Петрова взриви мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Елена Петрова няма завършено висше образование!

Актрисата Елена Петрова няма висше образование, колкото и странно да звучи тази новина. За сметка на това пък скоро й предстояло да се дипломира със специалност „Режисура“ в НАТФИЗ.

Елена Петрова

Хубавата и талантлива актриса Елена Петрова още няма висше

Това не означава, че чаровната брюнетка няма театрално образование, напротив. Тя е завършила театралния клас „4 х С“ при Николай Георгиев. След което е следвала синтетично сценично изкуство в Пловдивският университет.

Очакваме след дипломирането си да ни зарадва с първи режисьорски опит на театралната или киносцената.

Иначе в лично отношение 43-годишната дама е щастлива майка на близнаците – Александър и Изабела, които са от гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Близнаците вече са в тийнейджърска възраст, родени са през 2006 година.

Двойката се раздели през 2012 година, заради забежка от страна на актрисата с режисьора Мартин Макариев. Сега въпросният господин е съпруг на доста по-младата Луиза Григорова.

Горещ роман чаровната актриса е имала и с колегата си Мариан Вълев – Куката, с когото се залюбват още като младежи, покрай снимките на филма „Граница“ (1994), пише lifeonline.bg.

Каквото и да се говори или пише за Елена Петрова обаче, тя си остава една от най-красивите и най-харесвани актриси у нас. Чаровницата упорито бяга от клюките за личния си живот и отдавна е доказала, че не иска да бъде в устите на медиите. Дори и за криворазбрана слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар