Бомба: Михаела Филева втрещи с думите си в „Гласът на България“! (виж тук)

0

Майката на Михаела Филева се бие като нинджа!

Новият треньор в „Гласът на България“ Михаела Филева призна, че майка й е сенсей с черен колан по карате. Поп звездата разкри това, за да привлече един от талантливите участници в кастинигите на тъмно в своя отбор.

Михаела Филева
Майката на певицата Михаела Филева умее да се бие като нинджа

Ния Крушева е само на 16 г, но вече има две титли на балкански шампион и три на държавен.

„Когато трябва да изляза да се бия, съм напълно спокойна, но когато трябва да пея, цялата започвам да треперя“, споделя Ния.

„Въпреки това обичам да побеждавам и съм тук, за да победя“, категорична бе тийнейджърката. Която избра да продулжи в шоуто като част от отбор Графа.

Михаела Филева рядко все по-рядко говори за семейството си пред медиите. Но е общоизвестно, че майка й е най-важният човек в живота й.

Агроном по образование, тя отглежда Михаела сама след 2-годишна възраст. Предполага се, че причината за раздяла с баща й е проява на физическо насилие. И че именно това я тласка към бойните изкуства като средство за самозащита.

Филева влиза в задочен контакт с баща си едва след като името й става популярно на музикалната сцена.

От втория брак на родителя си тя има братя близнаци, вече тийнейджъри, които потърсили връзка с нея във Фейсбук и успели да я изненадат с букет на едно от участията й.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.