Валентин Кулагин с паралел за салоните у нас и в Дубай! (Разликата е космическа)

Валентин Кулагин с паралел за салоните у нас и в Дубай! (Разликата е космическа)
1 (20%) 1 vote

Валентин Кулагин отново разбуни мрежата

Гримьорът Валентин Кулагин направи убийствено сравнение между фризьорските салони у нас и в Дубай. Скандалджията този път разкри нещо полезно. Ето как обслужват клиентите си фризьорите в България и в богатото арабско емирство:

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин с шеметни разкрития за салоните в Дубай

„Обожавам да правя косата си тук!… За разлика от България, фризьорите тук работят с маска, което ти гарантира, че няма да пипнеш някой вирус или да усетиш какво е обядвал коафьора ти. Само фейда ти го правят 40 мин.

Всички уреди се стерилизират пред очите ти, преди да започнат да те подстригват. Нищо чудно защо тук никой не знае какво е себореен дерматит или пърхут, а арабите са с плътни, гъсти и лъскави коси.

В бонус – ди джей на втория етаж, който пуска мега мазните хип-хоп парчета + плейстейшън зона, в случай че се налага да изчакаш, което всъщност никога не се случва.

Как така веднъж не се наложи да чакам преден клиент или някой да пуши, или яде дюнер. А мен ме чака фризьора. И ако закъснея – не ме пита защо, а ме посреща с усмивка.

Клиенти като Kanye West и Антъни Джошуа, а като звъннеш ти запазват час, след 90 мин. Явно само нашите фризьори са звезди с графици „пълни месец напред“ и едва ли не, трябва да им се молиш да им дадеш пари.

И за финал ще кажа, че мен в България един човек не ме боядиса и подстрига, както искам. Даже не както искам, а както трябва. А уж ги познавам най-добрите…

И уж нивото на тези услуги навън било много ниско… Не тагвам локация, защото това не е реклама на салон или конкретен фризьор. Това са моите мисли относно професията и желанието ми и в България да се появят такива салони, с такива професионалисти!“, заяви Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валентин Кулагин с паралел за салоните у нас и в Дубай! (Разликата е космическа)”

  1. Ани

    мар. 05. 2019

    В България всички педалчета станаха „коафьори“, „колористи“, „стилисти“… Не можеш да си запазиш месец напред час, а когато седнеш на стола ти измиват косата и ти озсушават косата за минимум 60лв, а самата фризьорска услуга никаква я няма.. В смисъл в България добри фризьори да ти подстрижат косата, да ти направят истинска прическа с ножиците не могат и не знаят… Нови техники на подстригване, изобщо нови ножици, нови прически, тенденции, нищо не могат паляците… Могат да ти измият косата и да ти я изсушат за 50-60лв.. Защото клиентите им, предимно к*рви смятат, че е по елитно да им мият косата на фризьор, отколкото да си я мият вкъщи, затова ходят минимум 2 пъти в сесмицата на фризьор…. И понеже има кой да им плаща, паляците вече не искат да „губят“ по 1 час да подстригват, когато могат да мият за 5-10мин, да минат всна черта с ел. машинката и да те изсушат за още 5-10мин… 60-100лв ако има някой др. кичур и айде следващата…

Добавете коментар